Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Az oldalon található képanyag a Nagynapfotós tulajdona
logo

“Nagynapfotós” a Ti esküvői fotósotok


Előfoglalási Akció 2019!

Kedves 2019-ben házasuló párok! Amennyiben még nem találtátok meg a Nagy Napotok fotósát, ne keressetek tovább. Ha még idén nálunk foglaljátok le a jövő évi esküvőtök fotózását akkor  jár nektek akár -20% kedvezmény!

További információkért keressetek minket telefonon.

Tel.: (+36)30/5202910; (+36)30/7159741

Vissza az oldal tetejére

 

 

Ismerd meg a “Nagynapfotós” szakképzett fotográfus csapatát, akik megörökítik a Ti Nagy Napotokon minden fontos részletet, mert a fénykép egy örökre szóló élmény.

Engedjétek meg hogy bemutatkozzunk Nektek, mint fényképészek. Jómagam Dániel és Róbert kollégám örökítjük meg az esküvőket, szertartásokat, jegyes fotózásokat, figyelve, hogy egyben láthatatlanok, de mégis részesei, vagy akár irányítói legyünk az eseményeknek, az Általatok elképzelt és közösen megbeszélt végeredmény érdekében.
Miért érdemes két szakképzett fotográfust felkérni fotózásra, és milyen előnyökkel járhat?
A válasz a folyamatos jelenlétben és célszerűségi okokban keresendő.  Egy azon helyen és időben csak két felkészült, szakképzett, professzionális felszereléssel rendelkező fotográfus tud egyszerre egy-egy vagy ugyanazon a helyen lenni és más-más szemszögből minden fontos részletet számotokra megörökíteni. Ilyen  pl. a készülődés, egy elkapott mosoly, nézés, csók, ölelés, gyűrűhúzás és minden olyan részlet, ami megismételhetetlen. Az események megörökítésénél mindketten arra törekszünk, hogy a lehetőségekhez igazodva tudjuk fotózni a gyűrűhúzást a menyasszony, vőlegény szemszögéből… vagy épp az örömanya tekintetét. A szülők köszöntése is általában egy időben történik, így ennek megörökítése egy fotóssal nehezen kivitelezhető. Ha mégis, az zavarhatja a szertartás menetét. Gyakran nagyon sok múlik a helyezkedésen, sőt ugyanarról a mozzanatról közeli és távoli kép csak így készülhet.
Egy szakképzett fotográfusnak pillanatok alatt fel kell mérni a lehetőséget, hogy hova álljon, milyen nézőpontot válasszon, vagy hova tud egyáltalán állni, mert lehet útban fal, korlát, násznép stb., ami akadályozza munkáját. Két fotográfusnál előny, hogy helyzetük miatt, mivel két eltérő helyen vannak, más látószögből, de ugyanazt a szituációt, részletet örökíthetik meg, és biztosan meglesz a legjobb fénykép az eseményről, a Ti eseményetekről.

 

Vissza az oldal tetejére

 

 

Amikor az ember élete nagy napja előtt áll, akkor természetesen arra vágyik, hogy a hosszú hónapokig tervezgetett eseményen minden tökéletes legyen. Fotósként feladatunk, hogy azt a kiváló minőséget és szolgáltatást nyújtsuk számotokra, ami ránk jellemző, és olyat alkossunk, mely minden sablontól mentes, ami láttatja  egyéniségeteket, a köztetek lévő egységet, harmóniát, érzelmeket, érzéseket …a Ti különleges kapcsolatotokat!Az esküvő maga egyszeri és megismételhetetlen , ezért elsődlegesen az a célunk, hogy felfedezzünk minden apró szépséget mely ezen a napon történik…hiszen ránk bíztátok magatokat…Az alkotás örömével, a kreativitás szabadságával örökítjük meg számotokra egy induló boldog élet első közös perceit vagy akár az egész nap történéseit pillanatról-pillanatra elmesélve azt…

Vissza az oldal tetejére

 

 

 

 

Mit vársz az esküvői fotósodtól, és mire érdemes Neked odafigyelni a kreatív fotózásnál?

 

Ha már elhatároztátok, hogy hivatalossá is teszitek a kapcsolatotokat, akkor elindul a szervezés, dátum kitűzése, az elképzelésetekhez és anyagi lehetőségeitekhez mért helyszínek megtalálása, stb. Az ismeretségi körödben ilyenkor szétnézel, kinek volt már esküvője, és ha tetszenek a róla készült képek…………………..-Ugrás a cikkre

Vissza az oldal tetejére

 

 

Annak érdekében,hogy minél testre szabottabb árajánlatot adhassunk Neked kérjük,hogy minél több információt adj meg az esküvőddel kapcsolatban.

Vissza az oldal tetejére