Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Az oldalon található képanyag a Nagynapfotós tulajdona
logo

Mit is takar a “Nagynapfotós” név és miért jó ha két fotós van jelen a nagy napotokon!

Ismerd meg a “Nagynapfotós” szakképzett fotográfus csapatát, akik megörökítik a Ti Nagy Napotokon minden fontos részletet, mert a fénykép egy örökre szóló élmény.
Engedjétek meg hogy bemutatkozzunk Nektek, mint fényképészek. Jómagam Dániel és Róbert kollégám örökítjük meg az esküvőket, szertartásokat, jegyes fotózásokat, figyelve, hogy egyben láthatatlanok, de mégis részesei, vagy akár irányítói legyünk az eseményeknek, az Általatok elképzelt és közösen megbeszélt végeredmény érdekében.

 

Miért érdemes két szakképzett fotográfust felkérni fotózásra, és milyen előnyökkel járhat?
A válasz a folyamatos jelenlétben és célszerűségi okokban keresendő.  Egy azon helyen és időben csak két felkészült, szakképzett, professzionális felszereléssel rendelkező fotográfus tud egyszerre egy-egy vagy ugyanazon a helyen lenni és más-más szemszögből minden fontos részletet számotokra megörökíteni. Ilyen  pl. a készülődés, egy elkapott mosoly, nézés, csók, ölelés, gyűrűhúzás és minden olyan részlet, ami megismételhetetlen. Az események megörökítésénél mindketten arra törekszünk, hogy a lehetőségekhez igazodva tudjuk fotózni a gyűrűhúzást a menyasszony, vőlegény szemszögéből… vagy épp az örömanya tekintetét. A szülők köszöntése is általában egy időben történik, így ennek megörökítése egy fotóssal nehezen kivitelezhető. Ha mégis, az zavarhatja a szertartás menetét. Gyakran nagyon sok múlik a helyezkedésen, sőt ugyanarról a mozzanatról közeli és távoli kép csak így készülhet.
Egy szakképzett fotográfusnak pillanatok alatt fel kell mérni a lehetőséget, hogy hova álljon, milyen nézőpontot válasszon, vagy hova tud egyáltalán állni, mert lehet útban fal, korlát, násznép stb., ami akadályozza munkáját. Két fotográfusnál előny, hogy helyzetük miatt, mivel két eltérő helyen vannak, más látószögből, de ugyanazt a szituációt, részletet örökíthetik meg, és biztosan meglesz a legjobb fénykép az eseményről, a Ti eseményetekről.