Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.

Mit is takar a “Nagynapfotós” név és miért jó ha két fotós van jelen a nagy napotokon!

A “Nagynapfotós” két szakképzett fotósból álló csapat.
Ketten fotósok, én, Dániel és Róbert  kollégám örökítjük meg az esküvőket, szertartásokat, jegyes fotózásokat, figyelve, hogy egyben láthatatlanok, de mégis részesei, vagy akár irányítói legyünk az eseményeknek, az Általatok elképzelt és közösen megbeszélt végeredmény érdekében.
Mi is az előnye annak, ha két összeszokott, csapatban dolgozó fotóst kértek fel? A válasz a folyamatos jelenlétben és célszerűségi okokban keresendő. Csak két szakember tud egyszerre ( pl. gyűrűhúzás két szemszögből) vagy akár (pl. készülődés) külön helyszíneken cselekményt fotózni. Az események megörökítésénél mindketten arra törekszünk, hogy a lehetőségekhez igazodva tudjuk fotózni a gyűrűhúzást a menyasszony, vőlegény szemszögéből… vagy épp az örömanya tekintetét. A szülők köszöntése is általában egy időben történik, így ennek megörökítése egy fotóssal nehezen kivitelezhető. Ha mégis, az zavarhatja a szertartás menetét. Gyakran nagyon sok múlik a helyezkedésen, sőt ugyanarról a mozzanatról közeli és távoli kép csak így készülhet.
Egy fotósnak pillanatok alatt fel kell mérni a lehetőséget, hogy hova álljon, vagy hova tud egyáltalán állni, mert lehet útban fal, korlát, násznép stb., ami akadályoz a munkában. Két fotósnál előny, hogy helyzetük miatt, mivel két eltérő helyen vannak, más látószögből, de ugyanazt a szituációt örökíthetik meg, és biztosan meglesz a legjobb fotó az eseményről.