Kreatív esküvői fotózás

Mit vársz az esküvői fotósodtól, és mire érdemes Neked odafigyelni a kreatív fotózásnál?

Esküvői fotós Wein&Speiz Fogadó Györköny jegyes fotózás kreatív fotók
Amikor eljön a Nagy nap szervezésének ideje, az esküvő fotós keresése nagyon fontos része az előkészületeknek. Sokan az ismerőseik ajánlására támaszkodnak, mások azonban fórumokon, esküvői kiállításokon és fotósok weboldalait böngészik. Az esküvői fotósok általában nagyon sok jó képpel rendelkeznek a portfóliójukban, és természetesen mindenki szeretné, ha a saját esküvői képei is hasonlóan jól sikerülnének. Fontos azonban megjegyezni, hogy az esküvői fotózás sikere nem csak a fotóson múlik. Az esküvői helyszín, az időjárás, az esküvői ruhák, a smink és a haj is mind nagyon fontos szerepet játszanak. Ezért érdemes gondosan megtervezni az egész napot, hogy minden a lehető legjobban sikerüljön.

Szóval az egész nap megszervezése nagyon fontos!

Ha már megtaláltuk a számunkra tökéletes esküvő fotóst, fontos, hogy részletesen beszéljük meg az elképzeléseinket vele, hogy ő is megértse, milyen képeket szeretnénk, és hogy tudjon nekünk javaslatokat tenni a legjobb eredmény elérése érdekében. Éppen ezért fontos, hogy olyan fotóst válasszunk, akivel könnyen kommunikálunk, és akiben megbízunk. Az esküvő fotós szolgáltatásának ára is fontos szempont. Az esküvői költségvetésünknek megfelelően érdemes választani. Azonban azt sem szabad elfelejteni, hogy a jó minőségű esküvői fotózás egy befektetés az életünk egyik legfontosabb napjára, amely örökre megőrzi az emlékeinket. És lentebb megosztok veletek még  pár további tippet:

Ne az esküvő napjára tervezzétek a kreatív fotózást!

– Kezdeném is a tuti tanáccsal: Ne az esküvő napjára tervezzétek a kreatív fotózást!    Hogy miért? Erre nagyon egyszerű a válasz. Tapasztalatból mondom, hogy bármilyen csúszás közbejön az esküvő napján azt a kreatív fotózás idejéből lecsípve próbálják a párok megoldani. Tudom, hogy plusz költség a sminket, hajat, virágcsokrot újra megcsináltatni de megéri és így elegendő idő lesz a legjobb képeket elkészíteni rólatok. – Ha tehetitek akkor jegyes fotózást is kérjetek, mert ez majd a kreatív fotózást alapozza meg, jobban megismeritek egymást, és kevésbé fog majd zavarni a fényképezőgép előtt pózolni élesben, és mellesleg legalább kiderül, hogy a fotósod tényleg annyira jó-e, mint azt a weboldalán látható képek alapján gondoltad :).
– Nagyon fontos a megfelelő adottságokkal rendelkező helyszíneket megtalálni a kreatív fotózáshoz, ezért ilyenkor érdemes ötletképeket keresni, és azt megosztani a fotóssal is, majd átbeszélni, mi mennyire valósítható meg, és itt nem az utómunkával lecserélt háttérre gondolok. – A megfelelő időpont, napszak kiválasztása a kreatív képek elkészítésénél ugyancsak elengedhetetlen, főleg, ha nyílt terepet néztetek ki. Nyáron tiszta, napsütéses időben 11.00 és 17.00 óra között nem ajánlatos a nyílt terep, mert akkor a legrosszabbak a fényviszonyok. Ha mégis csak ilyenkor van lehetőség a fotózásra, akkor érdemes erdős, árnyékos helyszínt keresni.
esküvői-kreatív-fotós

a kreatív fotózáshoz idő kell!

– Elegendő időt kell szánni a kreatív fotózásra! Általában egy kis csúszásra minden esküvőn lehet számítani, és valahogy mindig a kreatív fotózás időtartama rövidül meg :). Én azt szoktam javasolni a pároknak, hogy két órát szánjunk a fotózásra, és ebbe nem értendő bele a helyszínekre való utazás időtartama. – Néha belefutok abba, hogy a pár elvárja a jó végeredményt, de úgy érzem, nem tesz érte meg mindent. Hogy itt mire is gondolok? Túl akar lenni a fotózáson, meg már a tortavágásnál jár gondolatban, elfáradt az addigi stressztől, stb. Ahhoz, hogy igazán jó képek készülhessenek, elengedhetetlen, hogy a pár is száz százalékban ott legyen, szellemileg is együtt alkotva, ötletelve, és akkor nem lesz gond :). Ha erre a pár dologra odafigyelsz, akkor biztos lehetsz benne, hogy a kreatív képeket nagy örömmel fogod nézegetni, és büszkén mutatod meg másnak is.

Kreatív esküvői fotózás

Tartalomjegyzék

Címkék
Balatoni esküvői fotós-videós-esküvő fotózás-esküvői képek-kreatív fotózás esküvő fotózás Esküvő fotózás-videó film-Pásztó. Esküvői fotós-videós csapat, esküvő fotózás, esküvői képek, kreatív fotózás. Esküvő fotózás-videó film-Salgótarján. Esküvői fotós-videós csapat Esküvő fotózás-videó film-Salgótarján. Esküvői fotós-videós csapat, esküvő fotózás, esküvői képek, kreatív fotózás. Esküvő fotózás-videó film-Szekér Fogadó és Étterem. Esküvői fotós-videós csapat Esküvő fotózás-videó film-Szekér Fogadó és Étterem. Esküvői fotós-videós csapat, esküvő fotózás, esküvői képek, kreatív fotózás. Esküvő fotózás-videó film-Szécsény. Esküvői fotós-videós csapat Esküvő fotózás-videó film-Szécsény. Esküvői fotós-videós csapat, esküvő fotózás, esküvői képek, kreatív fotózás. Esküvő fotózás-videó film. Esküvői fotós-videós csapat Esküvő fotózás-videó film. Esküvői fotós-videós csapat, esküvő fotózás, esküvői képek, kreatív fotózás. Esküvő fotózás-videó film Eger. Esküvői fotós-videós csapat Esküvő fotózás-videó film Eger. Esküvői fotós-videós csapat, esküvő fotózás, esküvői képek, kreatív fotózás. Esküvő fotózás-videó film Etes és környékén. Esküvői fotós-videós csapat Esküvő fotózás-videó film Etes és környékén. Esküvői fotós-videós csapat, esküvő fotózás, esküvői képek, kreatív fotózás. Esküvő fotózás-videó film Hatvanban. Esküvői fotós-videós csapat Esküvő fotózás-videó film Hatvanban. Esküvői fotós-videós csapat, esküvő fotózás, esküvői képek, kreatív fotózás. Esküvői fotó-videó Balaton. Esküvői fotós-videós csapat Esküvői fotó-videó Szentendre. Esküvői fotós-videós csapat Esküvői fotó-videó Szentendre. Esküvői fotós-videós csapat, esküvő fotózás, esküvői képek, kreatív fotózás. Esküvői fotó-videó Érd. Esküvői fotós-videós csapat esküvői képek Karancsalja. Esküvői fotós-videós csapat Karancsalja. Esküvői fotós-videós csapat, esküvő fotózás, esküvői képek, kreatív fotózás. Kreatív esküvői fotózás kreatív fotózás.
Verified by MonsterInsights