Esküvő fotózás, kreatív fotózás, jegyes fotózás professzionális szinten az ország egész területén. Salgótarján, Gyöngyös, Eger, Budapest, Pásztó, Siófok, Debrecen, Esztergom, Győr. Esküvő fotós.Tippek esküvői fotósod kiválasztáshoz.

Mit vársz az esküvői fotósodtól, és mire érdemes Neked odafigyelni a kreatív fotózásnál?

Ha már elhatároztátok, hogy hivatalossá is teszitek a kapcsolatotokat, akkor elindul a szervezés, dátum kitűzése, az elképzelésetekhez és anyagi lehetőségeitekhez mért helyszínek megtalálása, stb. Az ismeretségi körödben ilyenkor szétnézel, kinek volt már esküvője, és ha tetszenek a róla készült képek, akkor nagy valószínűséggel azzal a fotóssal veszed fel a kapcsolatot, és ha minden jól megy, akkor már meg is van a megfelelő fotós a Nagy napra :). Ha nincs ilyen ismerősöd, akkor jönnek a különböző fórumok, rengeteg esküvői fotós oldalát nézed meg, kilátogatsz az esküvő kiállításokra, és rengeteg árajánlatot kérsz be, majd hosszas mérlegelés után végül kiválasztod a számodra minden szempontból ideális fotóst.

Megnézve bármilyen esküvői fotós oldalt, azt láthatod, hogy rengeteg jó kép van fent. Ezért te is hasonlókat szeretnél, és ez rendben is van, de ne feledd, ez nem csak a fotóson múlik. És ide jöjjön pár gondolat:

– Kezdeném is a tuti tanáccsal: Ne az esküvő napjára tervezzétek a kreatív fotózást!    Hogy miért? Erre nagyon egyszerű a válasz. Tapasztalatból mondom, hogy bármilyen csúszás közbejön az esküvő napján azt a kreatív fotózás idejéből lecsípve próbálják a párok megoldani. Tudom, hogy plusz költség a sminket, hajat, virágcsokrot újra megcsináltatni de megéri és így elegendő idő lesz a legjobb képeket elkészíteni rólatok.

– Ha tehetitek akkor jegyes fotózást is kérjetek, mert ez majd a kreatív fotózást alapozza meg, jobban megismeritek egymást, és kevésbé fog majd zavarni a fényképezőgép előtt pózolni élesben, és mellesleg legalább kiderül, hogy a fotósod tényleg annyira jó-e, mint azt a weboldalán látható képek alapján gondoltad :).

– Nagyon fontos a megfelelő adottságokkal rendelkező helyszíneket megtalálni a kreatív fotózáshoz, ezért ilyenkor érdemes ötletképeket keresni, és azt megosztani a fotóssal is, majd átbeszélni, mi mennyire valósítható meg, és itt nem az utómunkával lecserélt háttérre gondolok.

– A megfelelő időpont, napszak kiválasztása a kreatív képek elkészítésénél ugyancsak elengedhetetlen, főleg, ha nyílt terepet néztetek ki. Nyáron tiszta, napsütéses időben 11.00 és 17.00 óra között nem ajánlatos a nyílt terep, mert akkor a legrosszabbak a fényviszonyok. Ha mégis csak ilyenkor van lehetőség a fotózásra, akkor érdemes erdős, árnyékos helyszínt keresni.

– Elegendő időt kell szánni a kreatív fotózásra! Általában egy kis csúszásra minden esküvőn lehet számítani, és valahogy mindig a kreatív fotózás időtartama rövidül meg :). Én azt szoktam javasolni a pároknak, hogy két órát szánjunk a fotózásra, és ebbe nem értendő bele a helyszínekre való utazás időtartama.

– Néha belefutok abba, hogy a pár elvárja a jó végeredményt, de úgy érzem, nem tesz érte meg mindent. Hogy itt mire is gondolok? Túl akar lenni a fotózáson, meg már a tortavágásnál jár gondolatban, elfáradt az addigi stressztől, stb. Ahhoz, hogy igazán jó képek készülhessenek, elengedhetetlen, hogy a pár is száz százalékban ott legyen, szellemileg is együtt alkotva, ötletelve, és akkor nem lesz gond :).

  Ha erre a pár dologra odafigyelsz, akkor biztos lehetsz benne, hogy a kreatív képeket nagy örömmel fogod nézegetni, és büszkén mutatod meg másnak is.

Esküvő fotózás, fotós esküvőre, fotóst keresek esküvőre, fotóst keresek esküvőre Budapesten, kreatív fotózás, kreatív fotózás Budapesten, fotóst keresek esküvőre Salgótarjánban, jegyes fotózás, esküvői fotós professzionális szinten az ország egész területén. Salgótarján, Gyöngyös, Eger, Budapest, Pásztó, Siófok, Debrecen, Esztergom, Győr. Esküvői fotós Budapesten. Esküvői fotós Salgótarjánban.Miért tartjuk fontosnak a személyes találkozót és a jegyes fotózást is az esküvő fotózás előtt?

E-session szóval már lehet találkoztatok de nem tudtátok mit is takar ez….? Hazánkban csak pár éve van de külföldön ez már nem újdonság. Ez a fotózás rólatok szól és kreatív képek készülnek ami tulajdonképpen egy gyakorlás az esküvői kreatív fotózásra.
Van olyan akiről még profi fotós által nem készítenek fotókat ezért hajlamosak a párok izgulni. A jegyesfotózás alkalmával megismerjük egymást, kipróbáljuk milyen pózok mutatnak jól, mi az amiben tényleg az jön át amilyenek Ti vagytok.
Az itt készült képeket rengeteg dologra használhatóak: esküvői meghívó készülhet belőle, ajándék a vendégeik vagy akár levetíthetőek az esküvő napján.
Fontos, hogy kényelmes ruhában legyetek amiben jól érzitek magatokat de mégis a környezethez megfelelő.
A fotózás témájához pár ötlet: utazás,Kirándulás, piknik, biciklizés, étterem, terasz, stb… és ezekhez bármilyen kelléket is hozhattok.

Esküvő fotózás, kreatív fotózás, jegyes fotózás, esküvői fotós professzionális szinten az ország egész területén. Salgótarján, Gyöngyös, Eger, Budapest, Pásztó, Siófok, Debrecen, Esztergom, Győr. Esküvő fotós.Miért érdemes két szakképzett fotográfust felkérni fotózásra, és milyen előnyökkel járhat?

A válasz a folyamatos jelenlétben és célszerűségi okokban keresendő. Egy azon helyen és időben csak két felkészült, szakképzett, professzionális felszereléssel rendelkező fotográfus tud egyszerre egy-egy vagy ugyanazon a helyen lenni és más-más szemszögből minden fontos részletet számotokra megörökíteni. Ilyen pl. a készülődés, egy elkapott mosoly, nézés, csók, ölelés, gyűrűhúzás és minden olyan részlet, ami megismételhetetlen. Az események megörökítésénél mindketten arra törekszünk, hogy a lehetőségekhez igazodva tudjuk fotózni a gyűrűhúzást a menyasszony, vőlegény szemszögéből… vagy épp az örömanya tekintetét. A szülők köszöntése is általában egy időben történik, így ennek megörökítése egy fotóssal nehezen kivitelezhető. Ha mégis, az zavarhatja a szertartás menetét. Gyakran nagyon sok múlik a helyezkedésen, sőt ugyanarról a mozzanatról közeli és távoli kép csak így készülhet.
Egy szakképzett fotográfusnak pillanatok alatt fel kell mérni a lehetőséget, hogy hova álljon, milyen nézőpontot válasszon, vagy hova tud egyáltalán állni, mert lehet útban fal, korlát, násznép stb., ami akadályozza munkáját. Két fotográfusnál előny, hogy helyzetük miatt, mivel két eltérő helyen vannak, más látószögből, de ugyanazt a szituációt, részletet örökíthetik meg, és biztosan meglesz a legjobb fénykép az eseményről, a Ti eseményetekről.