Niki & Tibi

Kreatív fotózás Budapesten

Esküvő fotózás, kreatív fotózás, jegyes fotózás professzionális szinten az ország egész területén. Salgótarján, Gyöngyös, Eger, Budapest, Pásztó, Siófok, Debrecen, Esztergom, Győr. Esküvő fotós.

Egy nagyon kedves párt ismerhettünk meg Niki és Tibi személyében. A Pólus bevásárló központban lévő Cafe Frei-be beszéltük meg a találkozót. Mivel kis esküvőről volt szó így a mi feladatunk a polgári szertartás, csoport képek és a kreatív fotózás megörökítése volt de ilyenkor is nélkülözhetetlen minden részletet átbeszélni. Kiderült, hogy még nem nagyon voltak fotózáson és emiatt kicsit félnek ettől a résztől. Megnyugtattuk őket, hogy semmi gond nem lesz hiszen az emberek nem állnak nap mint nap kamera elé. Ez természetes, hogy kicsit zavaró lehet az esküvői fotós  amikor a fényképezőgépet rájuk irányítja de ezzel nem kell foglalkozni.

Esküvő fotózás, fotós esküvőre, fotóst keresek esküvőre, fotóst keresek esküvőre Budapesten, kreatív fotózás, kreatív fotózás Budapesten, fotóst keresek esküvőre Salgótarjánban, jegyes fotózás, esküvői fotós professzionális szinten az ország egész területén. Salgótarján, Gyöngyös, Eger, Budapest, Pásztó, Siófok, Debrecen, Esztergom, Győr. Esküvői fotós Budapesten. Esküvői fotós Salgótarjánban.

Több helyszín is szóba jött a kreatív fotózásra. A Margit sziget az egyik legkedveltebb hely a hatalmas zöld terek, de akár a templom romjai vagy a japán kert fantasztikus kinézete miatt is. A Várkert bazár is felmerült de általában itt elég sok a turista ezért inkább lemondtunk róla. A Kopaszi gát volt még egy jelölt de itt nincs fedett hely ahol eső esetén is lehetne pár igazán szép fotót készíteni. Mivel esős időszak volt így ezt is figyelembe kellett venni. Gül Baba türbéje lett a kiválasztott. Mint utóbb kiderült ez tökéletes választás volt mert már a kreatív fotózásra megbeszélt időpont előtt eleredt az eső és ez az egész fotózás időtartama alatt így is maradt. Szerencsénkre nem sok turista volt éppen így ki tudtuk használni az egész részt. Biztonsági őrök vigyáznak itt a rendre ezért szép rend volt mindenhol. Nikiék nagyon ügyesek voltak, nagyon jól követték az utasításainkat. Első pár képet megmutattuk nekik és látván az eredményt egyből bátrabban pózoltak. Innentől más sima ügy volt, szépen ment a fotózás ahogyan elterveztük. Kb másfél óra állt rendelkezésre a kreatív fotók elkészítésére majd indultunk is a polgári szertartás helyszínére. Itt már mindenki várta a párt. A megszokott forgatókönyv alapján lezajlott polgári szertartást követték a gratulációk majd elkészültek a kisebb, nagyobb családi csoport képek. Sajnos ezeket is csak bent lehetett elkészíteni mert az eső nem állt el.  Mi jól éreztük magunkat és ők is elégedettek voltak az esküvői fotókkal. A képeket rövid időn belül át is adtuk, hogy mihamarabb visszanézzék életük egyik legboldogabb napját.

Sok boldogságot nektek!