Miért tartjuk fontosnak a személyes találkozót és a jegyes fotózást is az esküvő fotózás előtt?

Esküvő fotózás, fotós esküvőre, fotóst keresek esküvőre, fotóst keresek esküvőre Budapesten, kreatív fotózás, kreatív fotózás Budapesten, fotóst keresek esküvőre Salgótarjánban, jegyes fotózás, esküvői fotós professzionális szinten az ország egész területén. Salgótarján, Gyöngyös, Eger, Budapest, Pásztó, Siófok, Debrecen, Esztergom, Győr. Esküvői fotós Budapesten. Esküvői fotós Salgótarjánban.

E-session szóval már lehet találkoztatok de nem tudtátok mit is takar ez….? Hazánkban csak pár éve van de külföldön ez már nem újdonság. Ez a fotózás rólatok szól és kreatív képek készülnek ami tulajdonképpen egy gyakorlás az esküvői kreatív fotózásra.
Van olyan akiről még profi fotós által nem készítenek fotókat ezért hajlamosak a párok izgulni. A jegyesfotózás alkalmával megismerjük egymást, kipróbáljuk milyen pózok mutatnak jól, mi az amiben tényleg az jön át amilyenek Ti vagytok.
Az itt készült képeket rengeteg dologra használhatóak: esküvői meghívó készülhet belőle, ajándék a vendégeik vagy akár levetíthetőek az esküvő napján.
Fontos, hogy kényelmes ruhában legyetek amiben jól érzitek magatokat de mégis a környezethez megfelelő.
A fotózás témájához pár ötlet: utazás,Kirándulás, piknik, biciklizés, étterem, terasz, stb… és ezekhez bármilyen kelléket is hozhattok.